Folkekirkens forhandlere på henholdsvis arbejdsgiver- og arbejdstagersiden mødes 12. september til Forhandlernes Dag i DGI byen i København.

Her vil deltagerne blandt andet høre oplæg fra advokat Charlotte Flach fra Forhandling.net  om forhandling i praksis. Også advokat og cand.jur. Pernille Backhausen fra Sirius Advokater deltager med et oplæg om nyere ansættelsesretligpraksis.

Billeder fra dagen  Fotos: Vivi Rolskov Jensen og Lisa Junge Jensen

Arrangørerne er Landsforeningen af Menighedsråd og DOKS (Dansk Organist og Kantor Samfund). Rådgivningschef fra Landsforeningen, Elisabeth Jensen, siger om arrangementet:

- Folkekirkens store mangfoldighed i geografi, fag og størrelse betyder, at vi ikke får naturlige lejligheder til at mødes og drøfte vores arbejde. Det vil vi med den her fælles temadag gøre noget ved.

Forhandlernes Dag er et arrangement for medarbejdere fra 3F, Kirkemusikerforeningen, Kordegneforeningen, Kirketjenerforeningen, FAKK, DOKS, Organistforeningen, kirkekultur.nu, Kirkeministeriet, Stifterne samt lokalt ansatte personalekonsulenter.