Årsmøde med begrænset deltagerkreds

På grund af coronarestriktionerne bliver Landsforeningens årsmøde i år kun for delegerede.

DSC01947 (2).JPG

Sidste år blev årsmødet afviklet som et virtuelt møde. I år ser det ud til, at deltagerne kan mødes på Hotel Nyborg Strand. Til gengæld bliver det nødvendigt at begrænse antallet af deltagere. Foto: Charlotte Tybjerg Sørensen.

Af: Charlotte Tybjerg Sørensen

Landsforeningens årsmøde finder sted 6.-8. august på Hotel Nyborg Strand. I modsætning til årsmødet i 2020, der endte med at blive virtuelt, ser mødet ud til denne gang at kunne afholdes fysisk. Men på grund af corona-restriktionerne er det nødvendigt at afgrænse deltagerkredsen.

- Vi har vurderet mulighederne indenfor de restriktioner, der gælder i sommerperioden, og vi må desværre konstatere, at vi akkurat har plads til delegerede, Landsforeningens bestyrelse og sekretariatsmedarbejdere og ganske få yderligere. Så hvor gerne vi end ville, kan vi dermed ikke indbyde årsmødedeltagere, som ikke er delegerede. Det ved vi vil være en skuffelse for mange, men vi ser ikke andre realistiske muligheder, når vi samtidig gerne vil sikre, at der bliver truffet beslutninger om foreningens fortsatte fremdrift, siger Landsforeningens formand Søren Abildgaard.

Da Landsforeningens bestyrelse i januar besluttede at udsætte årsmødet til 6.-8. august, var det for at prioritere medlemsdemokratiet og medvirke til, at distriktsforeningerne fik bedre mulighed for at holde generalforsamlinger inden årsmødet. Dermed ville de få et bedre grundlag for at få valgt nye bestyrelser og opstille kandidater til Landsforeningens bestyrelse.

Den mulighed er blevet benyttet, og der bliver i disse dage holdt generalforsamlinger i mange distriktsforeninger.

- Det glæder vi os over, og vi hører, at der også i år er stor interesse for at være delegeret. Vi ser frem til et godt og udbytterigt årsmøde, selvom det igen i år ikke bliver, som vi er vant til, siger Søren Abildgaard.

Tilmeldingen åbner tirsdag 25. maj.

Flere artikler om samme emne

#Årsmøde 2021